Konsistens - performance og mat.

Hvordan kan man formidle lokale råvarer, nordisk smak og matens betydning for samvær, på en helhetlig måte? Tre forsøk, tre fredager i trekk! Følg prosjektet på nett hver dag fra 12. april.

Den danske kokken Joachim Randerup og den danske performancekunstneren Sissel Romme gjør i 12. april til 29. april tre korte arbeidsprosesser som leder til tre eksklusive visninger på Figurteatret.

3 forsøk, 3 forskjellige inviterte grupper, 3 overskrifter:
"Et spiselig teaterforsøk", "Konsistens", "Ord, mat og krøller". 

Følg prosjektet fra dag til dag på nett - klikk her.

Prosjektet er ledd i en nordisk satsning og er støttet av Nordisk Kulturfond. Forprosjektet relaterer seg til en forestilling om nordiske/lokale matvaner/tradisjoner.

Fant du det du lette etter?

Redaktør: Geir Johnsen | Webansvarlig: Håvard Vognild  | CMS/Webdesign: ACOS

Hold meg oppdatert

 

 

Find us on facebook,finn oss på facebook

Hva skjer?

HVA SKJER?
3. nov 2017: Solace (preview)
2. des 2017: Juleverksted
9. feb 2018: Made in China
... mer kommer ...

 

ON TOUR:
Jan 2017: Table Manners
Jan/feb 2017: Mørkemodig
Feb 2017: Aske/Cendres
April 2017: Coulrophobia
Sept 2017: Det Ukjente landet
Sept: 2017: Chambre Noire
Nov 2017: Mørkemodig
Nov 2017: Nordicité
Feb: 2018: Made in China
Juni: 2018: Yana & The Yeti

WHO'S AT NVT 2018:
Jan: Plexus Polaire
Jan: Blair Thomas & Company
Feb: TBA
Mar: Plain Sight
Apr-May: ZOU Theatre Company
Jun: Blair Thomas & Company
Jul: Lisa Lie
Aug-Sep: Green Ginger
Oct-Nov: The Krumple
Nov- Des: Katma