The Mob, visning i Stamsund man. 19/8

The Mob fra Sverige var en av 110 søkere som ønsket å delta i Wilderness-prosjektet som er initiert av den nordisk/baltiske dansplattformen Kedja. Gruppen er nå på plass i Stamsund, og jobber i tre uker både på Figurteatret og ute i Lofotnaturen. Før de reiser videre til neste tre ukers residensopphold i Finland. 

Mandag 19/8 kl 20:00.
Åpen prøve på Figurteatret.The Mob og Figurteatret inviterer til en visning av arbeidet så langt og et uformelt møte mellom gruppen og publikum.

 

The Mob er kjent for sine performance forestillinger og jobber ofte med popkultur, koreografi og elektronisk musikk. De er også kjent som elektropopbandet The Mob og har holdt flere konserter og utgitt singler og videoer. Under residensen i Stamsund vil The Mob jobbe med utviklingen av prosjektet «Moon, Sugar and Fur». De ønsker å utforske de forskjellige karakterer, mytiske figurer og monstre som lever utenfor den urbane normen. Stikkord er morbid humor, musikk, surrealisme, tre dansere/musikere, en trommis og en trompetist.

The Mob består av Emma-Cecilia Ajanki og  Julia Giertz fra Sverige. Med seg har de Moko Smith (New Zealand), Sean Carpio (Irland) og Emil Jensen (Danmark).  


Wilderness-prosjektet er et unikt residenstilbud som gir 10 grupper totalt 20 residenser i "the Wilderness". Island, Danmark, Finland, Latvia tar også imot Wilderness-grupper i løpet av det neste året. I Norge tar Danserana Nord i Hammerfest og Figurteatret i Stamsund i mot to grupper hver.

Alle 10 grupper på residens skriver blogg under sine opphold - bloggen finner du her.

Wildernessprosjektet er et stort nordisk/baltisk samarbeid under Kedja-paraplyen.

 

Fant du det du lette etter?