Figurteatret med premiere i New York

John Stenersen SAGA settes opp 9. mars til 14. April på Baruch Performing Arts Center, New York City. Dette er tredje gang en Figurteater-produsert forestilling settes opp på "Off-"Broadway" i verdens teaterhovedstad New York!

 

 

Saga er produsert av Wakka Wakka og Figurteatret i Nordland og hadde verdenspremiere i Stamsund på Figurteatret 7. desember 2012. Nå står New York for tur og SAGA vises i over en måned på Rose Nagelberg Theatre i Baruch Performing Arts Center, New York City.
Les mer, info, tickets here.

 

Island. Familie. Krise.
Wakka Wakka går løs på den globale finanskrisen i SAGA, med utgangspunkt i Islands økonomiske kollaps og Europas forestående økonomiske ruin. I gjeldsofferet Gunnar vekkes de gamle urnordiske blodhevnstanker til live i det banken tar huset hans.

En sann beretning fra Island om bankkrise og grådighet.
Når krisen rammer som verst vekkes ættens helter til live.
Blodhevnen rår!

 

Wakka Wakka
De prisbelønte norskamerikanerne i Wakka Wakka er kjent for sitt overdådige og underholdende Muppet-teater. Wakka Wakka tilbrakte høsten 2012 i Stamsund hvor SAGA ble produsert på Figurteatret av Wakka Wakkas crew sammensatt av personer fra Norge, Island, Irland og USA.

 

Off-Broadway

Dette er tredje gangen et samarbeid mellom Figurteatret og Wakka Wakka settes opp på "Off-Broadway" i New York. Tidligere forestillinger er FABRIK (2007) og BABY UNIVERSE (2010). Begge disse forestillingene ble nominert til de prestisjetunge Drama Desk Awards og Obie Awards, og de mottok fantastiske kritikker fra blant annet The New York Times

John Stenersen

Fant du det du lette etter?