Bakeriet på turne.

 

Bakeriet spilles i perioden 15/1 til 6/2 hele 25 ganger i Lofoten Kulturhus, Harstad Kulturhus, Bodø Kulturhus, Vinterlysfestivalen i Mo, Narvik Kulturhus, Hålogaland Teater, Nesna, Bø og Dverberg

 

På en øde øy i havet står et lite bakeri
I bakeriets varme indre bor tre bakerinner
Tre mestre i kunsten å bake brød og kake
Det eneste de venter på rett nå
Er de som skal få kjøpe og få smake

 

Bak Bakeriet står Katma, et kompani ledet av Andøyværingen Katrine M. E. Strøm, og Figurteatret i Nordland. Katrine er en kunstner som går mot strømmen og har satset på barneforestillinger i 10 år.
Lars Saabye Christensen har sagt dette om scenekunstner Katrine Strøm:
Hvis kunsten, teateret, poesien er et speil som holdes opp for oss, hvor vi kan finne både gjenkjennelse og nye trekk, innsikter, har Katrine mange slike speil, speil vi ikke har sett oss i tidligere. Men det finnes bare én Katrine M. E. Strøm. De som ikke kjenner hennes virke fra før, vet ikke hva de går til. De som kjenner det, vet det heller ikke. For Katrine M. E Strøm kommer nemlig publikum i møte med hengivenhet, glede, lekenhet, alvor og overraskelse, slik en ærlig kunstner alltid skal.

Katrine M. E. Strøm har vunnet den prestisjetunge gullsekken, hun har vært festspillkunstner, hun har blitt kåret til årets scenekunstner og hun har mottatt jubel fra kritikere og publikum i inn og utland. Hun har lager teater om sukker og rust, hennes nyeste forestilling handler om brødbaking. Bakeriet er nå ferdighevet og serveringsklart.

For mer info kontakt:

Katrine på 91189795
Inspisient Maja Larssen 902 31 576
eller medprodusent på Figurteatret Geir Ove Andersen på tlf: 7605 4053, mobil: 916 68 108 (mail: produsent.fin@nfk.no)

En forestilling som viser hva som kan skje når vi har vært alene lenge, lenge; inspirert av Inger Hagerups dikt: «Det bor en gammel baker». Passer for både voksne og barn over 5 år.

Se hele turnelisten her

PRESSEBILDER FINNER DERE HER

Fant du det du lette etter?