Alt For Mange Kaniner i Nordland!

Alt For Mange Kaniner er en familieforestilling for barn mellom 4 og 104 år. Forestillingen reiser i februar og mars ut på en 4 uker lang turne i Nordland.

 

Vi møter våre helter Stig og Henny som gir sin Junior en kanin i gave. Plutselig blir det alt for mange kaniner, og kaninene spiser dem ut av huset! Hva skal Stig og Henny gjøre for å bevare familiefreden? Kan løsningen ligge hos den sultne krokodillen, den skyteglade Kongen eller gourmeten og kjendiskokken Hellstrøm? 

Alt For Mange Kaniner er Wakka Wakkas første barneforestilling på norsk og fremføres på Wakka Wakkas særegne og underholdende "Muppet Show" måte med en mengde dukker i lite og stort format.  Forestillingen er utviklet i samarbeid med Miniøya og Figurteateret i Nordland. Den hadde førpremiere på Miniøya-festivalen i Oslo 28/5 og premiere i Stamsund lørdag 26/11- 2011. 
 

Wakka Wakka har base i New York og Oslo og er kjent fra de tidligere Figurteatret i Nordland samarbeidene og internasjonale storsuksessene "Fabrik" og "Baby Universe". Forestillingene har blant annet mottatt og er nominert til de prestisjetunge Obie Award og Drama Desk Award i USA.

Les mer om Wakka Wakka her.


TURNEPLAN: SE DETALJERT TURNEPLAN - KLIKK HER.

13.-17. februar:  11 forestillinger for Den kulturelle skolesekken i Vågan for elever fra Skrova, Svolvær, Kabelvåg, Digermulen, Laukvik, Henningsvær, Gimsøy og Sydalen
20.-24. februar: 5 forestillinger på Vinterlysfestivalen, Mo i Rana
2.-9 mars: 7 forestillinger på
Lofoten Bygdefilmfest
12.-16 mars: 9 forestillinger i Sortland, Vinterfestuka, Fjelldal Skole, Dverberg og Andenes

Foto/pressebilder: Høyreklikk på bildene i artikkelen for å åpne dem i større format.
Fotobyline: Wakka Wakka/Figurteatret i Nordland
Fant du det du lette etter?