Timene med Rita - Gjestespill fra Nordland Teater

Mandag 10/10 kan du oppleve Nordland Teaters Ingvild Holthe Bygdnes og Reidar Sørensen i komedien Timene med Rita. Sjarmerende, morsomt og verbalt slagkraftig stykke om en lærer og hans elev.

Dørene åpner kl 18:00, forestilling kl 19:00
Ordinær: 180,- |Ungdom med Kulturkortet: 50,- | Medlemmer i Den norske bokklubben: 150,- |Scenekort: 120,-
Passer for voksne/unge.
Varighet 2 timer inkl. pause.
Forestillingen spilles på norsk.
Plassreservasjon på
billett.figurteatret@nfk.no  / 760 54 050
Figurteatret, J.M Johansens vei 23, 8340 Stamsund.


SE VIDEOTRAILER HER.

"...ei champagneflaske av ei teaterforestilling" - 5 PÅ TERNINGEN Helgeland Arbeiderblad 

Nordland Teater har hentet inn Ingvild Holthe Bygdnes fra Harstad, nylig uteksaminert fra teaterhøgskolen i Oslo . Nå får den ferske skuespilleren spille mot teatersjef og veteran Reidar Sørensen i sin første store rolle.


Vi følger forholdet mellom den unge arbeiderklassejenta Rita og den middelaldrende og alkoholiserte universitetslektoren Frank i komedien Timene med Rita. Rita er lei frisørjobben sin og sitt eget privatliv. Hun lengter etter å utvikle seg personlig og faglig og melder seg på et universitetskurs i engelsk litteratur. Her møter hun Frank. De knytter umiddelbart sterke bånd og bekjentskapet får dyptgripende konsekvenser for begge to. Frank lar seg imponere over den hardtarbeidende og ærlige Rita og tvinges til å revurdere sine synspunkter og livsholdninger. Rita erfarer på sin side at undervisningen åpner dørene til en bohemsk livsstil samtidig som hennes selvtillit styrkes....

LES MER HER

Fant du det du lette etter?