Teaterpub med Jazz-Figur fredag 25/11

For å avrunde Figurteatrets jubileumsår har vi gleden av å presentere Figurteatrets første teatersjef, Knut Alfsen, med sin jazzkonsertforestilling i Figurteatrets teaterpøbb.

 

Fredag 25. november
Dørene åpner kl 20:00, konsertstart ca kl 21.
CC. 100,-/ 80,-.
Teaterkafé med salg av øl/vin. (NB! Aldersgrense 18 år pga. kommunale skjenkeregler).
Plassreservasjon på
billett.figurteatret@nfk.no  / 760 54 050
Figurteatret, J.M Johansens vei 23, 8340 Stamsund.

 

Jazz-Figur er i utgangspunktet en barneforestilling, men i Figurteatrets teaterpub vil forestillingen ikles voksendrakten. I samråd med Jazz-bandet (kommunens skjenkeregler) er det innført 18 års aldersgrense på forestillingen.  I løpet av kvelden vil vi benytte anledningen til gode historier og skruppelløs mimring over temaet kulturlivet i Stamsund fra Nordland dukketeaterverksteds oppstart i 1990 til dagens Figurteatret i Nordland.

Dukkespilleren Knut Alfsen var den første teatersjefen ved Figurteatret i Nordland (1991 til 1994). Med seg i Jazz-Figur har han Espen Rud (slagverk) Frode Nymo (saksofon) Ellen Brekken (bass)

Jazz og figurteater er ikke så forskjellige kunstformer som man skulle tro. Begge har sitt utgangspunkt i folkelige former, og begge bygger på improvisasjon. Dette er utgangspunktet for denne jazz-cabareten hvor veteraner fra norsk jazzmiljø og norsk figurteater samarbeider.

Velkommen!

Fant du det du lette etter?