Premiere, juleverksted og julegrantenning.

Lørdag 26. november arrangeres den tradisjonelle julegateåpningen, i år med premiere på familieforestillingen ”Altfor mange kaniner”, kulturskolens juleverksted og julegrantenning.


 

Program for Lørdag 26/11.
Arrangeres på Figurteatret.
Alt er gratis.
Men vi anbefaler å reservere plass til teaterforestillingen da det er begrenset plass.
Reserver på
billett.figurteatret@nfk.no  / 760 54 050
Kl 12:00       Dørene til Figurteatret åpnes,  åpen kafe.
Kl 12:30       Altfor mange kaniner av Wakka Wakka – Premiere!
Kl 13:00       Vestvågøy Kulturskoles juleverksted
kl 15:00        Altfor mange kaniner – ekstra forestilling
kl 16:00        Julegrana tennes på "ICA plassen". Svarholt skole- og ungdomskorps spiller, vi går rundt julegrana og kanskje kommer nissen...

Etterpå: Galleri2 åpner sin juleutstilling og innvier det nye flygelet.

Altfor mange kaniner av Wakka Wakka og Figurteatret i Nordland

Altfor mange kaniner er en familieforestilling for barn mellom 4 og 104 år. Vi møter våre helter Stig og Henny som gir sin Junior en kanin i gave. Plutselig blir det altfor mange kaniner, og kaninene spiser opp all salaten! Hva skal Stig og Henny gjøre?

Wakka Wakka. jobber ferdig sin forestilling i på Figurteatret i uke 47, og har nypremiere i Stamsund lørdag 26/11 - 2011. Wakka Wakka har base i New York og Oslo og er kjent fra de internasjonale storsuksessene "Fabrik" og "Baby Universe". Altfor mange kaniner er Wakkas første barneforestilling på norsk. Forestillingen er utviklet i samarbeid med Miniøya og Figurteateret i Nordland, og den hadde førpremiere på Miniøya-festivalen i Oslo 28. mai 2011.

Fant du det du lette etter?