Nominert til 3 Drama Desk i New York!

Baby Universe er nominert i hele 3 kategorier til Broadway teatrenes mest prestisjetunge pris Drama Desk! Blant de andre nominerte finner man navn som Daniel Radcliffe (Harry Potter), Frances McDormand (Fargo) og Al Pachino (Gudfaren).


NOMINASJONER:

* Outstanding Director of a Play
- Kirjan Waage and Gwendolyn Warnock, Baby Universe
*
Outstanding Music in a Play
- Lars Petter Hagen, Baby Universe
*
Outstanding Sound Design in a Play
- Brett Jarvis, Baby Universe


Stamsund
Dommen faller 23. mai 2011, under et tv-overført arrangement i Hammerstein Ballroom, New York. Wakka Wakka blir ikke å finne på den røde løperen i New York denne dagen, kompaniet er nemlig da i Stamsund for å spille Baby Universe på Stamsund Int. Teaterfestival 24. og 25. mai.  


Baby Universe

Forestillingen Baby Universe ble produsert av Wakka Wakka og Figurteatret i Nordland. i Stamsund sommeren 2010. Og har siden premieren på Figurteatret spilt ca 100 ganger i New York, på Riksteaterturne i Norge og i Danmark.  

Drama Desk 
Den prestisjetunge amerikanske Drama Desk prisen har vært utdelt hvert år siden 1955 og har i løpet av de siste 56 år belønnet det beste innen scenekunst både på Broadway, Off-Broadway og Off-Off Broadway. Prisen har gitt et karriereløft til en rekke komponister, skuespillere og dramatikere, som for eksempel Andrew Lloyd Webber, Edward Albee, George C. Scott, Stacy Keach og Dustin Hoffman.

Det er andre gang en Figurteaterprodusert forestilling er nominert til Drama Desk prisen. I 2008 ble forestillingen Fabrik nominert (også produsert i Stamsund av Wakka Wakka og Figurteatret i Nordland). Den gang i kategorien Unique Theatrical Experience.


Les mer om Drama Desk nominasjonene: www.dramadesk.com.


Mer om Baby Universe og pressebilder her.


Fant du det du lette etter?