Baby Universe på Chateau Neuf - og klar for Norgesturne

The New York Times kalte Baby Universe "Magisk" og teatrenes Michelinguide - Time Out Magazine gav forestillingen 4 av 5 stjerner. The New York Times satte til og med forestillingen på sin Critcs' Pick-liste over de ti beste forestillingene i byen. Nå er Figurteatrets co-produksjon Baby Universe klar for Oslo og for Norgesturne med Riksteatret.

Forestillingen er  utviklet under et studieopphold på Princeton University, på Robert Wilsons laboratorium for utvikling av ny scenekunst - The Watermill Centre - utenfor New York. Baby Universe ble produsert under et 2 måneder langt produksjonsopphold på Figurteatret i Nordland sommeren 2010 med en avsluttende førpremiere 3. september.

Etter å ha videreutviklet og spilt Baby Universe i New York er nå er det norsk-amerikanske figurteaterkompaniet tilbake og klar for Norge. Norgespremieren arrangeres av Riksteatret i Oslo på Chateau Neuf fredag 14/1 og deretter bærer det rett ut på veien over helelandet på Riksteaterturne. Turneen i Nordland er det Figurteatret i Nordland og Den kulturelle skolesekken i Nordland som står for.

Les mer om Baby Universe her og pressens mottagelse av forestillingen her.

Finn billetter til forestillingene og se turneruten her

Fant du det du lette etter?